Fran Bambust

Communicatie-experte

Ontdek en ervaar het 7E-model

Fran Bambust (1965) is een straffe communicatie-experte. Via haar 7E-model leert ze u hoe efficiënte communicatie tot een effectiever beleid leidt. Waarom doen mensen wat ze doen? En vooral: hoe kan je hen ertoe bewegen om iets op een andere manier te gaan doen?

Fran Bambust bezit de gave van het woord. Haar verhaal is een boeiende mix van gedragspsychologie en communicatieadvies. Ze doorspekt haar professionele ervaring altijd met een persoonlijke toets. Verwacht geen droog exposé, wel een spervuur van inzichten, tips, vragen en raadsels. Als toehoorder word je voortdurend uitgedaagd en enthousiast meegesleurd in haar verhaal.

Het 7E model kan binnen het accountancykantoor en voor de medewerkers individueel goed van pas komen. Wij kampen met een saaie uitstraling (niet bevorderlijk dat jongeren voor dit beroep kiezen), communicatie naar buiten toe is niet ons sterkste punt, accountants moeten praten met klanten en hun vertrouwen winnen, maar veel accountants zijn eerder bescheidenere types. We moeten veranderen in onze werkwijze, van input achter onze bureau naar vlotte adviesgevers en de omslag naar de digitale wereld. Die verandering valt velen nog zwaar. Het verhaal van Fran Bambust kan zeer verhelderende inzichten en tips geven.